De circulaire bouwshop.nl

Spullen naar de stort brengen kan altijd, maar is niet altijd handig. Het ruimt weliswaar mooi op, maar het kost je ook geld voor de stort. De circulaire Hotspot Kampen maakt van oude spullen, weer nieuwe unieke spullen. Van oude massieve steunbalken, maken we mooie meubels. Van zware kabelhaspels unieke tafels, heb je zelf een leuk idee, maar geen tijd? We werken ook op bestelling!

Van oude spullen nieuwe spullen maken is duurzaam, spaart het milieu en de portemonnee. Daarnaast is upcycling een creatief proces waarbij handigheid vakmanschap al snel hand in hand gaan. Prima mogelijkheid om een vak te leren of om gewoon ter afleiding met je handen bezig te zijn. De Circulaire Hotspot is een unieke Start-up, een nieuwe activiteit van Kringloop Kampen waarin werkgelegenheid wordt geboden aan mensen die hun afstand tot arbeidsmarkt willen verkleinen

De Circulaire Hotspot wil daar een voortrekkersrol in nemen en het probleem direct aanpakken.  Heeft u bijvoorbeeld een pand met waardevolle bouwmaterialen dat gesloopt moet worden, dan kunnen wij u wellicht een besparing in de stortkosten bezorgen door bepaalde bouwmaterialen in te nemen. In onze werkplaats hebben wij de mensen en de machines om de bouwmaterialen een nieuwe bestemming te geven.

Daarmee sparen we het milieu en scheppen we werkgelegenheid!

Hierbij gaan we uit van een goede mix van professionele betaalde krachten en mensen die weer dichter naar de arbeidsmarkt  toe  willen groeien.

De materialen die we innemen en upcyclen staan in de hal en of in onze webshop onder de naam  www.circulairebouwshop.nl.

Via onze webshop checkt u het actuele aanbod dat we in onze hal aan de Dieselstraat 2B in Kampen hebben.

Bekijk deze shop regelmatig, want het aanbod  kan per week behoorlijk verschillen.

AANMELDEN VOOR NIEUWSBRIEF

Aanmelden