Kringloopbikes.nl

Gebruikte fietsen die bij ons worden binnengebracht worden uitgebreid gecheckt, gereinigd op alle vitale onderdelen zodat ze doorgaans probleemloos nog een flinke tijd mee kunnen.

Het mooie van een gebruikte fiets is dat de prijs altijd lager is dan van een nieuwe fiets. Dat geldt ook voor het onderhoud!

Kringloopbikes

Gebruikte fietsen die bij ons worden gebracht komen niet bij het oud ijzer terecht. Dat betekent een directe milieubesparing:. Een refurbished fiets is een fiets die is schoongemaakt, gecontroleerd en daar waar nodig is gerepareerd. Als dat grondig is gebeurd in onze speciale werkplaats, krijgt de fiets het Oké-CHK-label van de Circulaire Hotspot en mag de tweewieler toe treden tot het elite gezelshap van kringloopbikes.nl

Kringloopbikes.nl
Voor de kringloopbikes gebruiken we zoveel mogelijk gebruikte onderdelen,. Alles wat wordt hergebruikt, belandt niet op straat of op de vuilstort. Natuurlijk zijn er ook delen van de fiets die niet meer hergebruikt kunnen worden. Deze bieden we aan bij een recycler zodat de cirkel alsnog helemaal rond is. Dat is de kracht van De Circulaire Hotspot Kampen: Duurzaamheid, repareren, hergebruiken en recyclen! 

In onze werkplaats hebben wij de mensen en de machines om tweedehands fietsen een nieuw leven te geven. Daarmee sparen we het milieu en scheppen we nieuwe werkgelegenheid!

In onze werkplaats gaan we op de vloer uit van een goede mix van professionele betaalde krachten en mensen die weer dichter naar de arbeidsmarkt moeten toe groeien. De Circulaire Hotspot is een erkende leerwerkplek voor jongeren. Hier willen we een bijdrage leveren aan het creëren van een inclusieve samenleving waarin circulariteit tot de standnorm is verheven en iedereen zinvol mee kan doen.

Al de materialen en spullen die we innemen en upcyclen staan in onze hal uitgestald en/of in onze webshop onder de naam  www.circulairebouwshop.nl. Via onze webshop checkt u het actuele aanbod dat we in onze hal aan de Dieselstraat 2B in Kampen hebben.

Bekijk deze shop regelmatig, want het aanbod  kan per week behoorlijk verschillen.

AANMELDEN VOOR NIEUWSBRIEF

Aanmelden