Gebruikte keukenskampen.nl

Gebruikte kwaliteitskeukens
De Circualaire Hotspot Kampen biedt gebruikte kwaliteitskeukens aan met prijskaartjes die u normaal alleen aantreft bij budgetkeukens. Dit doen we In samenwerking met Kamper Keukendesign. Zij selecteren voor de Circulaire Hotspot relatief jonge keukens die door de eigenaren, bijvoorbeeld door een verhuizing, al weer vroeg vervangen worden. Het gaat hier om keukens die uitstekend zijn onderhouden en nog jaren mee kunnen. Slopen en storten is pure verspilling. De Circulaire Hotspot en Kamper Keukendesign hebben daarom, in het kader van de groeiende noodzaak om duurzamer te ondernemen, de handen ineen geslagen

Zorgvuldige demontage en grondige check

Deze kwaliteitskeukens worden door de vakmensen van Kamper Keukendesign professioneel en zorgvuldig gedemonteerd. In onze circulaire werkplaats  aan de Dieselstraat worden de keukens en de eventuele bijbehorende apparatuur zoals vaatwasers, magnetrons, koelkasten, ovens, kookplaten gecheckt en zonodig gerepareerd.

Oké-CHK-Label

Nadat ze de complete keuken ons Oké-CHK-label hebben gekregen, zijn ze klaar om een tweede leven lang, kijk- en kookgenot te verschaffen aan de nieuwe keukeneigenaar.

Deze nieuwe eigenaar kan met een goed gevoel aan het kokerellen slaan. Hij/zij heeft niet alleen veel geld bespaard, het milieu gespaard, maar helpt ook mee om volwaardige werkgelegenheid te scheppen voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

AANMELDEN VOOR NIEUWSBRIEF

Aanmelden