Duurzame projectinrichting 

Duurzame projectinrichting voor bedrijven.

Wij denken en werken graag mee aan duurzame projectinrichting voor bedrijven. Hierbij gaan we uit van het gebruik van zoveel mogelijk duurzame, danwel circulaire materialen. Al in de ontwerpfase wordt hier rekening meegehouden.

De circulaire bouwshop.nl

In de ideale circulaire economie is er geen afval meer. Producten worden ontworpen op een lange levensduur en op hergebruik. Dit is een economie van gesloten kringlopen die totaal anders is ingericht dan ons huidige lineaire economie waarin producten worden ontworpen en geproduceerd om uiteindelijk op de stort te belanden. Aangezien onze grondstoffen niet onuitputtelijk zijn, moet hier verandering in komen. 

Als Circulaire Hotspot Kampen willen we ook hier het voortrouw nemen en meedenken en werken aan circulaire projectinrichting. U heeft een idee om uw bedrijf duurzaam of nog beter circulair in te richten met gebruikte materialen. Door de gebruikte materialen opnieuw te gebruiken creëeren we niet alleen extra waarde, we zorgen ook voor een unieke inrichting van uw bedrijf waarmee u bovendien een heel duidelijke visitekaartje afgeeft.

In onze werkplaats hebben wij de mensen en de machines om de verschillende materialen een nieuwe bestemming te geven. Daarmee sparen we het milieu en scheppen we nieuwe werkgelegenheid!

In onze werkplaats gaan we op de vloer uit van een goede mix van professionele betaalde krachten en mensen die weer dichter naar de arbeidsmarkt moeten toe groeien. De Circulaire Hotspot is een erkende leerwerkplek voor jongeren.

De materialen die we innemen en upcyclen staan in onze hal uitgestald en/of in onze webshop onder de naam  www.circulairebouwshop.nl. Via onze webshop checkt u het actuele aanbod dat we in onze hal aan de Dieselstraat 2B in Kampen hebben.

Bekijk deze shop regelmatig, want het aanbod  kan per week behoorlijk verschillen.

AANMELDEN VOOR NIEUWSBRIEF

Aanmelden