DE ''VIJF POTEN''

van De Circulaire Hotspot

Zoals een schaap met vijf poten een bijzonderheid is, zo is de Circulaire Hotspot in Kampen dat ook! 
De circulaire Hotspot is een uniek, doordacht, circulaire concept bestaande uit vijf disciplines. Namelijk De Circulaire Hotspot, bouw, werkplaats, specials, design, opleidingen. Allemaal vormgegeven in een beeldend icoontje. 

BOUW

Dit is een ontzettend gave "poot" .  Hier gaat het  om echt circulair sloopwerk! Samen met sloop- en bouwbedrijven passen we "Urban Mining" toe. Dat betekent, van alles wat nog  waarde heeft  wordt door ons gedemonteerd, uitgebroken en/of verzameld. Hier maken we de gaafste dingen van. We verkopen rechtstreeks aan particulieren of bouwbedrijven. Kortom,   De circulaire Hotspot geeft een nieuw leven geven aan grondstoffen/ bouwmaterialen die anders hoogstwaarschijnlijk in de verbrandingsoven terecht komen. Pure winst voor onze aardbol!

DESIGN

Bij jong en oud is Circulariteit hot.  Elke dag komen er nieuwe prachtige, duurzame en circulaire creaties bij. De ene nog mooier dan de ander. Jonge architecten en jonge designers zien in dat het anders kan en moet. Maar ook gelouterde vakmensen zien de toekomst voor de nieuwe manier (circulair) van denken. Dit is de "poot" waar we deze prachtige initiatieven letterlijk en figuurlijk in de spotlights zetten. Een soort van "galerie" van circulair design. Designers en producenten zijn bij deze van harte uitgenodigd om plekje te pakken in deze galerie. 

OPLEIDINGEN

Bij De Circulaire Hotspot Kampen kun je je eerste schreden zetten naar vast werk. We starten met een stappenplan en met de vraag wat past bij jou en wat wil je? Gevarieerd werken volgens een mooi stappenplan.  Hou je van buiten werken? Dat kan! Ga je  samen met een collega op een  "bouw" werken. Sta je graag binnen en vind je het leuk gestructureerd bezig te zijn, dan gaan we voor je kijken wat de mogelijkheden zijn bij "specials" of "design". Ben je echte handige Harry? Wellicht kun je dan collega's helpen van de afdeling Specials. Kortom,  werken aan jezelf en een betere wereld!


Samen met jou en  bouw gerelateerde bedrijven in de regio Kampen (Vrienden van De Circulaire Hotspot Kampen) zoeken we verder naar een duurzame uitstroom, naar een nieuwe toekomst.

SPECIALS

Dit is de "poot" voor de gevorderden en creatievelingen, want hier 'toveren' we onze verzamelde materialen om in gebruiksproducten. Hiervan maken we samen met vakmensen de mooiste producten. Van duurzame en circulaire kasten tot bureaus en keukens. En van circulair hondenhok tot tiny house! Wat dacht je trouwens van een compleet circulair interieur? Kortom veel circulair maatwerk voor opdrachtgevers. Geheel in circulaire stijl is ook het mogelijk deze producten te leveren als onderdeel van een service. (PAAS Product als een Service) Als opdrachtgever betaal je alleen voor het gebruik. (Vraag naar de voorwaarden).

WERKPLAATS

Hier wil je graag werken. In onze circulaire werkplaats is geen dag hetzelfde! Hier maken we alle, door ons verzamelde materialen, klaar voor hergebruik. Dat betekent af en toe een halve dag spijkers trekken uit balkhout, plaatmateriaal verzagen, of stenen en ander bouwmateriaal sorteren. Eigenlijk teveel om op te noemen, wat verwerken hier niet? Hier maken we "afvalmaterialen" weer geschikt maken voor de verkoop. 

AANMELDEN VOOR NIEUWSBRIEF

Aanmelden

Dieselstraat 2B 
8263 AE, Kampen
www.decirculairehotspotkampen.nl
www.kringloopkampen.nl

Website powered by
www.web-bouwmeester.nl

De openingstijden zijn: maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur -16.30 uur en na telefonische (06 54 68 64 68) afspraak

henri@kringloopkampen.nl
+ 31(6) 54 68 64 68